Lennard en Maire in Thailand

Korte update

Hallo allemaal!

Zoals hier al stond zijn we gisteren rond 10 uur 's ochtends veilig aangekomen in Bangkok. We hebben vandaag om 08:30 de trein gepakt naar Chiang Mai en zijn hier een paar uur terug, na een treinrit van 12 uur, aangekomen.

We gaan nu slapen, want we zijn heel erg moe. Morgen komt er een langer reisverslag!

Eetsmakelijk en slaaplekker voor straks.

Liefs,

Lennard en Maire

José

Erg leuk om weer even wat van jullie te horen! Jullie zullen wel erg moe zijn. Eerst een vliegreis van 10 uur en gelijk daarna een treinreis van 12 uur!!
Het is hier nu 19.00 uur. Ik ga zo met Didier uiteten bij La Liguria en daarna naar de film (nog voor zijn verjaardag..)
Met de dieren gaat alles goed, Beer en Bino zitten nu ook buiten. Gaat prima en is erg leuk om te zien. Gisteren ook ontdekt dat er elke dag een muisje op bezoek komt! De muis springt vanaf de stenen tegen het hok aan en klimt zo naar binnen. Zit vervolgens lekker in de etensbak te eten. Erg grappig.
Ik moet nu gaan, tot mails..
Een dikke knuffel van mama.

Judith

Wat fijn dat jullie heelhuids zijn aangekomen!
Vond je het vliegen meevallen mai?
Heel veel plezier!! :D Kus!

benjamin

eey vrienden :D

goed om te horen dat alles goed is gegaan!!
maar 12 uur in de trein:|!!

vanavond hebben we hier een kleine party... en we zullen tussen het kingzen door wel ff 1 minuut stilte houden voor de niet aanwezigen!!

veel plezier!!!