Lennard en Maire in Thailand

Nog 1 nachtje slapen...

Nog 1 nachtje slapen en dan is de dag aangebroken waarop we vertrekken naar het land van de glimlach. Woensdag aan het begin van de avond, 17:20, start ons vliegtuig zijn motor, steekt zijn neus in de lucht en stijgt op van zijn startbaan: op naar Bangkok!

Wat is het spannend allemaal! Al is de kans dat ik doodgetrapt word door een dolle ezel groter dan de kans dat we neerstorten, ik zie wel ongelooflijk op tegen het vliegen. Gelukkig vindt Lennard het vliegen juist hartstikke gaaf en kan hij me dus een beetje kalmeren als ik denk dat we een dramatische crash gaan maken. Daarbij komt nog de onrustige situatie in Thailand op dit moment, dat het allemaal nog spannender maakt. Hopelijk komt alles goed!

Vandaag de laatste dingetjes regelen, onze koffer gereed maken en dan morgen, nadat we door de ouders van Lennard naar Düsseldorf zijn gebracht, richting de zon en de 40 graden!

We keep in touch!

Lennard & Maire

Sabine

Heee!
Heeel veel plezier met zen 2-en. En een hele goede reis, enjoy!! Ben straks benieuwd naar de verhalen en foto's. x

Coen

Sa-wat die Maire en Lennard!!

Alvast een hele goede reis toegewenst! Kijk uit voor van die hoeden in de grond! Daar zit dan nog zoon hufter uit de oorlog die opeens uit zo'n gat springt! Nou ik hoor de goede verhalen wel!!

la ta lod pai!!!

Didier !!

Met mijn fotocamara..!

Didier !!

En wie is er morgen jarig en ga jij weg ...!

Ik..!

Judith

Heel veel plezier!!
En het komt goed met vliegen!
Goede reis en blijf posten, ik zal jullie stalken(L)
Kusss

Shanna

Heee! Maakt der iets moois van (L) Lijkt me leuk om jullie zo te volgen.
Fijne reis alvast.

Kusjes

José

Lieve, lieve Maire, een hele goede reis. Ik hoop dat het vliegen je meevalt!
Voor jullie samen, nogmaals, een geweldige vakantie toegewenst!
Geniet volop van deze bijzondere ervaring.
Ik ga jullie zeker missen, maar we houden contact.
Heel veel kusjes van Danae en heel veel liefs van ons allemaal.

Didier

Nu in het vliegtuig zitten nog 10 uur vliegen zijn jullie er.. veel plezier die 2 maanden:P en je weet er zitten parachutes in het vliegtuig. :P

Wel gaan bijwerken dit hé...

katinka

Hoi Maire en Lennart

Jullie hangen nu dus in de lucht.
ik ga jullie zeker af en toe volgen.
hoop dat de reis goed verloopt.

heel evel plezier en tot mails,

katinka

cobie

Liefies, wij zijn inmiddels weer in Zwolle, jullie zijn begonnen aan jullie reis avontuur. Je zag wel wat witjes toen we afscheid namen Maire, ik hoop echt dat het vliegen je is meegevallen.
Het is nu al stil in huis zonder jullie en waar we aan moeten wennen: we hoeven de telefoon niet meer te zoeken! Het heeft ook voordelen dus...
Zoals afgesproken sturen wij nu veel Zen de lucht in, zodat jullie veilig overkomen.
We zijn benieuwd naar jullie eerste verslag!
En.... als je haar maar goed zit! (Voor de meelezers: vlak voordat we weggingen naar het vleigveld moest Maire nog een stuk van Lennards haar knippen.
In de zenuwen werd dat ruim 5 cm, dus laat je fantasie even werken)
Dikke knuffel, ook van papa en Lysanne en een lik van Spike!

José

Lieve Maire en Lennard, jullie zijn inmiddels veilig aangekomen in Thailand! Om 04.56 uur vannacht kwam een sms-je binnen, jullie zaten op dat moment in de taxi op zoek naar een slaapplek. Gelukkig is het vliegen je erg meegevallen, Maire! Werkt toch goed hè, een glaasje wijn en wat port?! Jammer dat jullie niet bij een raampje zaten, toch nog wat naar buiten kunnen kijken, Len?
Wij hebben jullie in Zwolle nauwgezet gevolgd. Op de site van het vliegveld zagen we achtereenvolgens staan: boarding (oh, ze zijn nu aan het instappen), end of boarding ( ze zitten!), taxiing ( ze rijden!) en tot slot departed (jawel, ze vliegen, op naar Thailand!!).
Via track flight zelfs kunnen zien waar jullie vlogen, op welke hoogte en met welke snelheid, het moet niet gekker worden.
Maar goed, nu zijn jullie toch echt in Thailand. Heel veel plezier, maak veel foto's en post regelmatig even een berichtje!
Veel liefs uit Zwolle. Kusjes, mama

cobie

Zoals jullie merken ben ik ook erg benieuwd! Fijn om te horen dat alles goed verlopen is- ik hoop dat jullie een fijn plekje hebben gevonden.
We volgen jullie op de voet, maar vooral in gedachten,
liefs mama

Coen

Len en Maire!

Als ik zo de reacties lees zijn jullie goed aangekomen! je Hoop dat je een beetje goed geslapen hebt zo de eerste nacht na de reis! Nou maak er wat moois van en wacht de verhalen af!!

Groetjes

Sofie

lieve maire en lennard! heul veel plezier de komende tijd! ben benieuwd naar jullie verhalen! liefs, Sofie

Didier

jaaa..!! aangekomen (wat heb je gegeten in het vliegtuig?)

zijn jullie nu in dat green house:P daar kon je je koffer ook stallen voor een paar baht per dag koste dan voor een 2 maanden haast niks..

hoop dat jullie hem vandaag nog bijwerken want het is nu al 8 uur savonds bij jullie..!! :D

cobie

liefies, het grappige is dat wij, jullie fans, meer met en naar elkaar schrijven dan naar jullie.

Dus, voor de meelezers: Lennard belde gisteren: goede vlucht gehad, Bangkok vonden ze veel te druk.
Ze hadden een goed hotel gevonden, vlakbij het station. (of het een green house is, weet ik niet Didier)
Morgen, vandaag dus zouden ze vertrekken naar het Noorden. Ze hadden heel lekker gegeten, op straat, samen voor maar 1,50 euro!
Kortom; één en al enthousiasme.
Ze zouden vandaag wat op deze site schrijven, dat is dus nog niet gelukt. Nou ja, het kan ook niet allemaal voorspoedig gaan.
Tot horens, schrijfs allemaal, zo'n site geeft je wel het gevoel dat je heel veel familie hebt ineens!
Leuk hoor! Liefs mama/Cobie

cobie

liefies, even een serieus bericht:

Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft gisteren het reisadvies voor Bangkok aangescherpt: mijd Bangok! Zaterdag 10 april zijn er zeker 19 mensen om het leven gekomen en vielen er meer dan 800 gewonden door confrontaties tussen demonstranten en ordetroepen.
Het ministerie raadt reizigers aan zich te registreren via de website van de Nederlandse ambassade in Bangkok. Dan kan de ambassade in geval van nood hen beter bereiken en een sms sturen.
Doen jullie dit?
Daarnaast wordt toeristen al langer ontraden te reizen naar de zuidelijke provincies van Thailand. Dat wisten jullie geloof ik al.
Nou ondanks dit serieuze bericht hoop ik dat jullie nog volop genieten en dat we nog veel mooie reisverslagen krijgen. Liefs, mama